Manfaat Bekam

  Gabungan terapi bekam klinikal mengikut sop hospital dan bukti saintifik kajian universiti sains malaysia serta terapi hamaz (HABBATUSSAUDA, MADU & ZAITON) dengan dos dan kualiti terbaik serta bebas ZAT SINTETIS kimiawi bagi menjamin kesihatan badan yang berpanjangan   Berikut … Read More

Featured Post

7 Tanda Perlu Berurut

Badan lesu dan banyak angin. Terseliuh kaki atau tangan. Kerap mengantuk terutama sewaktu kerja. ‘Power’ kurang. Kaki kerap kebas sewaktu berjalan atau rehat. Kaki dan tangan terasa kebas-kebas. Selalu tidak cukup tidur & kurang tidur.

Featured Post

7 Tanda Perlu Terapi Tulang Belakang

Pinggang ke kaki terasa lenguh bila duduk terlalu lama. Lenguh dan sengal di bahu, leher dan belikat. Pergi berurut beberapa kali, tetapi rasa lenguh dan sakit datang kembali. Kerap migrain dan vertigo. Tangan dan kaki kerap kebas-kebas. Bila sakit bahu … Read More

Featured Post

7 Tanda Perlu Berbekam

Jerawat dimuka & badan. Masalah kulit (bisul, kurap, psoriasis). Badan lesu banyak angin. Mengantuk ditempat kerja atau semasa memandu. Kepala diserang migrain dan vertigo. Makan ubat darah tinggi setiap hari.  

Featured Post

Selamat berpuasa!

Salam sejahtera..post percubaan. Selepas ini kami akan kongsikan penceritaan tentang bekam, terapi tulang belakang, urut dan lain-lain.

Featured Post
Featured Post

Kami di YouTube

Kami juga ada channel YouTube tau. Di situ kami kongsikan pelbagai video bermanfaat berkenaan bekam, terapi tulang belakang dan urutan. Klik sini yea!

Featured Post

Art is the only serious thing in the world. And the artist is the only person who is never serious.

Oscar Wilde
Featured Post